Förra veckan var vi på skidsemester i Ramundberget (Härjedalen), och fick rejält med snö och inte så kallt som vi befarat, så det blev en riktigt härlig vecka
Kan göras i förväg och värmas på inför servering. Lägg två musslor per person på salladen. Halstrade pilgrimsmusslor med blomkålspuré och saffransmajonnäsLyxig och arbetad förrätt där allt kan förberedas, bara musslorna lagas direkt före servering
Igår var jag förutseende och gjorde i ordning lunch i form av pannkakor, som jag stekte på morgonen, och som vi åt efter att ha fått in de flesta av kartongerna i min systers nya lägenhet
Till lunchen hade jag kalkon, keso, tomat, spenat, persilja och örtsalt på frallorna. Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Låt allt fräsa på hög värme. Att ha frukt i mat piggar upp och ger en fräsch touch. När jag har ananas i grytan brukar jag lägga i den i bitar här på slutet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.