Plommonsylt 
med vanilj
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g urkärnade plommon
  • 13 dl syltsocker
  • 11 kanelstång
  • 11 krm vaniljpulver
  • 11 nypa salt, liten (kan uteslutas)Skiva den sköljda och urkärnade plommonen.
  • 1 Blanda alla ingredienser i en kastrull.
  • 1 Koka upp under omrörning och låt blandningen sedan koka försiktigt i 20-30 minuter.
  • 1 Häll upp sylten på varma, väl rengjorda och torra burkar. Sätt på lock och vänd burkarna upp och ner. Klart!
  • 1 Förvara sylten på en sval mörk plats.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.