Pensla karréskivorna väl med blandningen. Vänd skivorna i polentamjöl så att karrén täcks. När det slutar fräsa, lägg ned karréskivorna och minska effekten till hälften
Rester av karrén kan frysas in. Stek enligt receptet, men uteslut lök och morot. DAGENS RECEPT14-10-10KARRÉ PROVENCALEEn fin bjudrätt är den här karrén med doft och smak från det sydfranska köket. 8 - 10 portioner1½ kg fläskkarré2 - 3 vitlöksklyftor½ tsk torkad mejram½ tsk torkad basilika 1 tsk torkad timjan1 msk färsk hackad persilja1 tsk paprikapulver½ dl oljasalt, peppar1 msk vinättika5 dl buljong1 gul lök1 morotlitet maizenaLägg köttet i ett djupt fat. Låt köttet vila på ett skärbräde 15 - 20 minuter innan du skär upp det. Skala 1 - 1½ kg potatis och skär dem i skivor. Följ receptet, men sätt in köttet i 200 graders varm ugn genast du gnidit in det med kryddblandningen och droppat över oljan. 8 - 10 portioner. 1½ kg fläskkarré. 2 - 3 vitlöksklyftor
Recept - Jättecookie. Mega-chokladkaka. Recept. Här kommer i alla fall receptet om jag ångrar mig, vilket jag borde - för den var helt fruktansvärt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.