Salt- & vitpeppar från kvarn. En klassisk plommonspäckadkarré är god husmanskost. Börja med att plommonspäcka karrén, näta den och gnid in med rosmarinbladen, salt- och vitpeppar
Stek karrén i lite smör och krydda med pepparmixen samt salt, låt dem vila medan du gör purén. Häll av vattnet från blomkålen och lägg den i en mixer med smör samt äpplet, mixa allt sedan slätt och smaka av med salt
Gnocchisallad medsvamp, äpple, nötter & skinkchips. Salt &Peppar. Det kan ju liksom inte bli annat än gott att blanda smörstekta gnocchisar medsvamp, rostade hasselnötter, timjan, äpple och grädde
Personligen hade jag tur denna tisdag då jag skulle utforma ett recept till Frölunda Lilla Saluhall på karré men för många andra är det ett fanstyg många gånger
Tillsätt äpple och krydda med rosmarin, salt och peppar. Servera med keso. Rotfruktspytt medäpple, bönor och svamp1 portion1 liten morot1 potatisen bit kålroten bit rotselleri½ gul lök, strimladca 4 färska champinjoner, skurna i bitar1 tsk rapsolja1 äpple i tunna klyftorrosmarinsalt, peppar1 dl kokta kidneybönorBörja med att skala och tärna potatis och rotfrukter
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.