4 portioner Ingredienser. 600 g fläskfile, ½ cm skivor 2 gula lökar, strimlas 1 gul paprika, strimlas, ta gärna fler paprikor, kanske orange 1 apelsin, skal och saft 2 msk olja till stekning 1 tsk socker 3 tsk sabal oelek 2 msk chilisås 1 tsk curry 2 msk
700 g fläskfilé smör, att steka i neutral olja, att steka i salt peppar. Rotfrukter600 g potatis 2 morötter (stora) 1 rödlök (stor) 2 palsternackor (stora) 3 msk neutral olja 5 klyfta vitlök salt peppar
Smaka av gulaschen med salt, svartpeppar och cayennepeppar så att den blir så stark du vill ha den. Servera fläskgrytan i djupa skålar med valfritt tillbehör som ex
Att få längta lite efter den där galet goda, saftiga och möra steken som skivats upp, dränkt i skysås som blir så där himmelsk god och mustig så den lätt kan ätas med sked
Dela äpplena och låt dem steka med de sista. Vispa ur formen med vattnet och häll skyn i en kastrull. Tillsätt fonden och red med lite vetemjöl blandat med kallt vatten
Kommentarer
anitas-12
Jättegott! Så bra recept. Lätt att följa. Tack!
Logga in eller Registrera för att kommentera.