Jaja, ett par plommonkakor, en sats marmelad och en sats plommonkräm har jag i alla fall fått ihop. Den var faktiskt värd mecket och klafset med att flå och kärna ur plommonen - som klamrade sig fast vid kärnan som om det gällde livet
Servera gärna ihop med yoghurt, honung och kanel. 1 st äpple, 1st apelsin, 1 st banan, turkisk yoghurt, blomsterhonung, kanel. 1 st äpple, 1st apelsin, 1 st banan, turkisk yoghurt, blomsterhonung, kanel
Lägg bitarna i en kastrull med vatten. Tillsätt sockret, honungen och kanelen. Mixa med en stavmixer. Häll av vattnet och fyll på med 3 dl nytt vatten. 2 msk honung. 1 tsk kanel
Jaja, efter den här powersmoothien, invirad i en pläd och med sällskap av det senaste numret av Må Bra var det i alla fall inte FULLT lika synd om mig längre
Men jag kunde inte låta bli att dela denna gobit med er. Om du bara gör kakan rekommenderar jag att du komplimenterar med mer protein, tex proteinfluff, keso eller kesella
Jag tror de flesta associerar plommonkrämmed katrinplommon, men det går finfint att koka kräm på färska plommon - den får en frisk smak, röd-orange färg och bäst av allt
Blanda ner vetemjöl och margarin om vartannat, arbeta nu med händerna. Är degen lös ha på lite mjöl, kavla ut degen till en stor fyrkant, bred på smör/ margarin, strö på socker och kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.