Häll den i en smord och bröad långpanna. Låt oss göra kaka på mitt sätt. Tillsätt äggen ett i taget. Blanda mjöl och bakpulver och rör ned det i smeten
Om du inte tål mandel föreslår jag att du i stället ökar på med motsvarande mängder durramjöl och rårismjöl, och hoppar över bittermandel samt mandelhacket i strösslet
Silviakakan är en kaka med glasyr som jag smaksätter medantingenlime eller citron. Förresten är Silviakakan den ljusa motsvarighetentill Kärleksmumskaka ilångpanna, också riktigt gott
Känn medsticka att kakan är färdiggräddadilångpanna. Hittade ett kakrecept imin hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen
Blanda mjöl med bakpulver innan det rörs ned i smeten. Rör smör och socker vitt och pösigt. Ät den gärna ljummen med kall vaniljsås eller lättvispad grädde
Det här receptet är nästan identisktmedSaftig Äppelkaka (Fyriskaka). Täck hela formen med ströbröd genom att skaka runt det och häll sedan bort överflödet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.