Idag till frukost så använde jag juicecentrifugen för att göra lite havtornsjuice. Fick det tipset att göra all juice med äpple först och sist för att de ”smörjer” centrifugen och du får mer juice av de andra frukterna
Häll upp utan isen i glas och fyll upp med tonic. Om man inte fick boxen kan man göra juicen själv i en råsaft centrifug, räkna med ett stort äpple och 1 cm ingefära per drink
Orangutang. Det som hände i somras matmässigt var att jag efter att ha funderat på det i flera år så slog jag i somras till på en alldeles egen råsaftcentrifug
Fröknäcke med Fruktkött/Pulpa - Rödbeta, Äpple, Ingefära. I morse bakade jag ett Fröknäcke med Pulpan/Fruktköttet som blir över efter att ha pressat juice i centrifugen
I en bunke, blanda olivoljan, äppelcidervinägern, honungen och plommonjuicen. Ca 4-5 Morötter. Ca 1 dl Plommonjuice. Ca 2-3 cm av ingefära. 5-6st Enbär. Ca 1 dl Plommonjuice. Ca 2-3 cm av ingefära. 5-6st Enbär
Tappen där juicen kommer ut ur har en dropp-stopps-funktion, genom att fälla upp tappen slutar det att rinna ur den, väldigt praktiskt och minskar spill och kladd
En julklapp som jag fick var Philips råsaftcentrifug Viva Collection. Jag är super nöjd med centrifugen, den är lätt konstruerad, det är bara att dra alla lösa delar rakt upp så lossnar dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.