Plommon- och äppelmarmelad
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg plommon
  • 11 kg äpple
  • 13 dl vatten
  • 11 st vaniljstång
  • 11 kg syltsocker
  • 11 kg plommon 1 kg äpple 3 dl vatten 1 st vaniljstång 1 kg syltsocker Det här behövs:Skålla, skala och kärna ur plommonen. Skala, kärna ur och klyfta äpplena.
  • 1 Lägg frukten i en gryta med vatten och uppsnittad vaniljstång. Koka under lock i 15 minuter.
  • 1 Ta upp vaniljstången och rör i syltsockret. Koka i 2 minuter och skumma väl. Häll upp på rena burkar och förslut.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.