Blanda skaldjuren med olivolja, lime, salt och peppar. Tänkte dela med mig av nyårsaftonens förrätt vilket var ett recept som jag såg Leila göra i hennes nyårsprogram
Tillsätt mixen tillsammans med en skvätt olivolja, rapsolja, lite pressad lime, salt och peppar till avocadon och blanda och mosa ihop det med en gaffel
En rätt jag gjort flera gånger i sommar är denna röra med bulgur ochkräftstjärtar. Det är lätt att variera och blir dessutom perfekt att ha med i lunchlådan
Mixa med stavmixer och smaka av med salt och peppar. Späd med mer vatten om det blir för tjockt. Chilifrästa kräftstjärtarkräftstjärtarchililöksaltoch pepparFräs snabbt av samtliga ingredienser i en het panna
Smakas av med salt och servera med gräddfil, bröd ochguacamole. Ta bra en stor gryta med lock och bryn köttet i olja tills det har fin yta runt om alla köttbitar
Häll ner olja, och lite vatten i taget, rör runt (gärna med degkrok eller i köksmaskin) tills degen är ganska smidig, den är dock lite smulig pga den grova polentan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.