Amaranthmjöl och quinoamjöl t ex kan kännas lite bittert i smaken, och behöver blandas upp med något annat mjöl, och gärna någon sötma som honung eller agavesirap
Tunna revbensspjäll eller spareribs (stavas också spare ribs) av rapsgris ser alltså ut så här. Enkelt, lagom pyssligt om man vill mecka liteoch alla älskar resultatet
För er som inte gör det eller av andra skäl inte vill använda mjölkprodukter vill jag tipsa om webbutiken Glitne, där du hittar spännande och helt mjölkfria alternativ som kokosgrädde, mandelgrädde, sojagrädde, risgrädde eller hirsgrädde
Fyll resten av burken med strösocker och sätt på lock. Jag har saknat det, och jag hoppas förstås att ni bloggläsare har saknat mina inlägg… Jag har dock varit alldeles för upptagen med annat för att hinna blogga i den utsträckning jag egentligen skulle vilja, så kan det bli ibland, men förhoppningsvis ska ”bloggtorkan” snart vara över
Tillsätt sedan urkärnade och urgröpta avokadosoch kakao ochlite (kanske en tsk) vaniljpulver. Den var himlans god faktiskt och innehåller till största delen avokado, färska dadlar och kakao, och några ingredienser till som ni får se i det fullständiga receptet nedan=)
Häll av musslorna i ett durkslag och ställ åt sidan. spara fonden som blir av koket. Hacka lök och chili, fräs ihop med blåmusslorna i en HET kastrull med lite olivolja
Som tillbehör stekte jag tjocka skivor av blomkål i smör och gjorde ett lite annorlunda vitlökssmör. Häll över citronsaften och låt puttra en liten stund
Känns som veckan varit lång som två… Ibland blir det lite för mycket… Min lillasyster Sanna miste sin farmor i söndags och sen dess har det känts motigt och tungt… Vi fanns vid hennes sida och framförallt Sanna som fick hålla hennes hand när hon tog sitt sista andetag
När jag ändå var igång och mixade ihop en rosaskimrande och läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilket visade sig bli en krämig och lagom söt solgul historia
Så släng ihop lite purjo, champisar, grillad kyckling ochlite mer. sedan är det bara att vänta en liten stund, innan det är dags att sätta tänderna i Mamma Ingers bästa kycklingpaj någonsin
Rör om då och då. Chutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor. Skär eller klipp aprikoserna i små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.