Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
En god rätt som både barn, tonåring och vuxna åt med god aptit. Lägg ovanstående smörblandning i en ugnsfast form, som ni sedan lägger torskryggsfileerna ovanpå
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Stek det tillsammans med champinjoner i några minuter tills det fått lite färg
Idag på jobbet serverade jag rimmad, kokt torskryggmed äggsås. Torsken rimmar jag alltid med salt en timme före jag kokar den, då behåller den sin spänst och blir mer smakrik
Ett säkert kort som det är svårt att misslyckas med. Torskrygg skulle det bli. Vanligtvis brukar jag bryna ryggen för att sedan låta den gå klart i ugnen med en stektermometer i
Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligt med smör över dem. Torskryggen i portionsbitar, så många man behöver, lade jag ovanpå de gröna bönorna
Hur går det med er kamp mot vikten. Jag är ju en person som helst äter färsk fisk men torskryggen som man köper fryst i bit från tex Findus är helt ok & det blir ju lite mer ekonomiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.