Dra kastrullen avsidanochtillsätthjortronlikör. TillverkasiAvilai centrala Spanien. Koka ihop hjortron och socker till önskad konsistens, ju längre desto fastare mylta
av med litemaizena eller koka ner såsen ytterligare. På nyårsafton är det bara att skiva upp potatiskakanoch ställa inoxfiléni ugnen…Såsen och grönsakerna är redan klara, bara att värma på
Bilden nedan är inte på Åsenfår ochinte heller från Huså, utan från en avmina resor i Sörmland. Mitt lamm köpte jag uppe i Huså i höstas, byn ligger på baksidanav Åreskutan
När jag ändå var igångochmixadeihop en rosaskimrandeoch läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilketvisadesigbli en krämigoch lagom söt solgul historia
Rör om då och då. Skär eller klippaprikosernai små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten. Chutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor
Men nu går jag som lärling på ett konditoriochfick baka där för första gången och döm om minförvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa och med en god fyllningav jordgubbar ochpistageoch då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Den här kostmodellen är mer i ropet än någonsinoch mängder av kokböcker publiceras. Visstfinns det några få som mår gott av att äta även på det viset, men de är iminoriteti LCHF-sammanhang
Enkla att göra, ingakonstigheter alls ochkombinationenavingrediensernablir så bra. De hittade jag i en italiensk blogg och hon som skriveri den har förstås tillgångtill färska valnötter från sin egen trädgård
Klockan är två på natten och jag är fortfarande vaken… Har testat att räkna får men till slut så bestämde jag mig för att det vara lika bra att gå upp för det blir nog ingen sömn inatt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.