Att torka egna tomater är himla enkelt. Allt man behöver är lite tålamodoch en ugn. Nagga snittytan med en gaffel efter halva tiden – då rinner saften ur lättare
Två ingredienser och ett moment, perfekt för snabba middagar. Postat i. Mixa 2 dl kesomed 2 msk röd pesto på soltorkadetomater. LCHF, Såser, rörorochmarinader 2 dl kesomed 2 msk röd pesto på soltorkadetomater
Köper soltorkade, torra, ekologiskatomateroch de använder jag oftasom de är, riktigt goda. Men nu har jag provat lagt in torkadetomater i oliv- ochrapsoljaoch de blev rätt så bra
Dela tomaterna i fyra klyftor. Häll på olja. Vänd tomaternanågon gång under tiden. torra. Beroende på hur saftiga tomaterna är kanske det behövs länge tid att få dem riktigt torra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.