Får nog säga att det var den godaste grytan jag har gjort, sambon var lyrisk ☺. Jag köpte häromdagen en stor bit märgpipa med ben ( Highland Cattle kött ) och igår så gjorde vi en köttgryta på hela stycket (ca 2,2 kg med benet)
Storstädningen la jag på is igår. Nämen det gick inte att vara inne, vilken värme. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Maken påstod att det var bland de godast bullar han ätit, så det var väl ett gott betyg. De här köttbullarna kreerades till påsken, men eftersom jag gjorde en stor sats när jag ändå var igång gjorde jag också några lite större bullar, som maken och jag festade på i förväg tillsammans med pasta och god pindjur
Grädd/smörsåsen blir så god med massor av godasmaker av smör, grädde, dill och citronpeppar. Jag hade djupfrysta torskfileer, men självklart blir det ännu godare med färska
– Lite färsk koriander, en smaksak hur mycket. Visserligen råkar jag bo i Stockholms län men jag är ju uppvuxen vid bästkusten och då får vi lära oss att räksallad och räkmackor är bland det godaste som finns
Alltså, jag blev helt ”blown away”, det var så himmelskt gott så jag vet inte vad. bakblogg, dessert, efterrätt, god efterrätt, himmelskt god mangosorbet, inredningsblogg, mango, mangosorbet, mangosorbet recept, matblogg, sorbet, systrarna m, systrarnam
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.