Hemgjord pizza är bland det godaste som finns. Och smart eftersom de kan varieras i det oändliga och var och en kan bestämma vad han eller hon vill ha på just sin pizza
Proffs på det sätt som man blir av att enbart ha Googlat sig till fakta (hrm hrm), satte jag i lördags sekatören i både körsbärs- och äppelträdet hemma och gav båda träden en lite prydligare frisyr
Glad helg. Hoppas att ni har det riktigt bra blåsten till trots. För sjutton vad det blåser här uppe. Har ni någonsin fått känslan av att en dag går till spillo
Där är vi inne på molekylär nivå och det överlåter jag till proffsen. Det finns en anledning till att klassiker blir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
Jag vet inte hur proffsen gör sina bullar, men jag brukar börja med att tvinna en tillskuren degbit sedan slår jag en vanlig knut där jag låter ena änden sticka upp lite i mitten
Här hade några av våra stjärnkockar skapat rätter som gick att äta till en rimlig slant och det är alltid lika spännande och inspirerande att prova något från proffsen
Vad vore julen utan marsipan och marsinpangrisen. Ingen riktig jul, eller hur. Man kan göra det enkla att köpa färig marsipan eller om man gillar utmaningar
Att vi hade sushikväll i helgen är ingen hemlighet, det kunde man se både här och där. Det har stått på agendan ett bra tag nu och eftersom vi gärna ville ta hjälp av ett proffs första gången det skulle ske, så var Freddy inräknad i planerna
Jag kan inte anat än sända en beundrande tanke till proffsen i restaurangköken, då det kan vara nog så svårt att få ut varm mat från köket till fyra vuxna
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore, Lagerhaus, Granit och Bagaren och Kocken. Göra kombucha – recept, tips och personliga favoriter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.