Men med ostarna i form av en tunt bredd ostkräm och topping i form av både ört- och vitlöksstekt svamp, karamelliserad schalottenlök och inkråmet i en god salsiccia plus en härlig mortlad örtolja som sprinklas över den färdiga pizzan blir det oemotståndligt
Kavla ut pizzabottnen och pensla den med olivolja. Pizzarecept för 4 pers. 250 g pizzadeg (1 pizzabotten). Värm ugnen till 210°c. Strö ricottan över pizzabottnen och lämna ca 1 cm vid kanterna. Grädda tills ostarna smält (ca 20-25 min). fr Pizzarecept för 4 pers. 250 g pizzadeg (1 pizzabotten)
Börja med botten. Häll smeten på en plåt med bakplåtspapper och bred ut till en jämn botten. Grädda i ugnen i ca 25-30 minuter. Ställ in Pizzan i ugnen igen på 200 grader i 5-10 minuter. 120 g Färskost. 250 g Färska champinjoner. 200 g Gröna oliver. 2 st Vanliga Tomater. 200 g Grevéost
Servera med en god sallad. Really good pizzas similar to the taste of melanzane alla parmigiana. Skär auberginen i skivor på längden och lägg dem på en plåt klädd med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.