Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Jag och mannen tänkte passa på spela lite, för har ju hela helgen och nästa vecka att ta hand om hemmet nu när kopporna härjar, men ack så skönt de kan få vara hemma bara
Efter en tuff dag på jobbet, många är sjuka, så är det gött och gå och träna och sedan komma hem till mannen som står vid spisen med klassisk god middag
Skär filen i mindre bitar. Krydda med salt o peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Lägg resterande lök och tomat runt om och krydda och ha lite milda,ströbröd och ketchup på toppen. Brukar använda Lithells 9% middagskorv, men igår sprang jag på en korv på ICA, Nötkorv som bra innehåller 12% fett. Stek i ugn på 225 grader ca 25-30 min
Skär kasslern i skivor. Låt broccolin tina något. Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.