Bred på den utrullade pizzadegen. 1 rulle färdig pizzadeg. -Mama Skogly ♥ 1 rulle färdig pizzadeg. Ett enkelt och gott vitlöksbröd som tillbehör till te x grillat eller en god soppa
Pizzadeg. Varje bild på maten ni ser här har hamnat i min mage. - När "pannkakor" är färdiga lägg de på en bakplåt och toppa med rödbetshummus, avokado och körsbärstomater
Fyll sen pajen med grönsakerna och häll på kesoblandningen. Botten2 dl kikärtsmjöl (kan köpas t ex i Hötorgshallen eller så kan man göra själv. Förgrädda i ugnen på 200 grader i 10 min. Fyllningca 200 g keso2 ägg1/2 dl sojamjölksaltFärska tomater, hade gula och röda körsbärstomaterSoltorkade tomaterBladspenatFärsk basilikaLite parmesan på toppenUnder tiden pajbottnen står i ugnen, blanda ihop keso, ägg, sojamjölk och lite salt i en bunke. 2 dl kikärtsmjöl
Någonting jag länge har funderat på är att göra mer rena "ägg-produkter" av kikärtsmjöl. På bilden är det en vääldigt liten omelett, för jag ville testa mig fram
Väg ingredienserna på en våg. (Du kan lägga den formade pizzan på en pizzaspade och sedan lägga på toppingen eller gör du som på pizzerian, gör allt klart på bakbordet och sedan för under pizzaspaden)
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.