3 dl riven halloumi. Sätt ugnen på 250 grader. Lägg smeten på en bakplåt med bakplåtspapper, forma till 2 runda bottnar, ca 1 cm tjock. 3 dl riven halloumi
Bloggen kommer handla mycket om glädje och positivt tänkande, träning, recept som är naturligt glutenfria, mejerifria och FODMAP-vänliga, om att leva livet som man drömmer om och om att våga tro på sig själv
Droppa lite av pastavattnet över, strö på salt om så behövs (observera att halloumin brukar vara rätt salt) och vänd in rucola samt aningen färsk rosmarin
Varva på spett entrecôte, bacon och halloumi. Även potatisen enkelt fixat liksom tomathalvorna som åkte med på gallret med lite olivolja, salt och svartpeppar
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumi och lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Jag var sugen på något liknande, innehållande just spenat (i stora mängder) för att väga upp mot tidigare lägstanivå av grönsaker, och såg då (i mitt extremt tomma kylskåp) att där låg ett paket halloumi bredvid en tetra kokosmjölk
Nytt år och ny header med fokus på skonsam kost för magen. Vegogryta med stekt halloumi. Det är dags för mig att ta tag i den skonsamma kosten igen och öka på dosen motion
På Kungafamiljens eget kafé, Kaffetorpet, åt jag en väldigt god halloumisallad med bruna bönor och rabarbersalsa, den ska jag försöka skapa ett recept på framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.