Pizzabak , hemlagat är så gott. ). 2016-08-21, 09. 08. Igår blev det pizza hos oss, älskar att göra egen pizza det blir så gott, alla kan välja vad man vill ha på eftersin egen smak
Igår till middag flyttade Tinas kitchen ut för pizzabak på grillen. Det finns typ inge godare än hemlagad pizza -utmaningen är ju som sagt att få samma krispighet som riktiga pizzabagare
Hade svamp över från pizzabakandet i helgen och som jag behövde göra något av. Hittade på så vis detta recept på svamplasagne och det var helt fantastiskt gott
Efter pizzabakandet i fredags blev det massa överbliven tomatsås så för att inte låta något gå till spillo gjorde vi en köttfärssås på det som blev över samt en bit mögelost och lite gott vin
Hemkomsten till Värmland inledes igår med ett önskat pizzabak med föräldrarna. Bilderna är från sommarens pizzabak men samma recept för degen användes under gårkvällens matlagning
Sen funderar jag på om det ska bli pizzabak till kvällen och då måste jag göra degen redan efter frukost så den får jäsa hela dagen, recept finns → här på pizzan
Kersti, underbara Kersti bjöd in hela skocken till pizzabak i år igen. Allt i ett inlägg. Måste först bara få konstatera att när sommaren är som denna är Sverige oslagbart
En laddning briketter räcker för ca en timmes pizzabakande vilket nog räcker till 5-6 pizzor (tiderna per pizza ändras allt efter som och beror på briketterna så lita inte på mina tider)
Hmmm, jag skulle nog kunna skriva ett helt inlägg om hur den sidan inspirerat och fortfarande inspirerar mig men det får bli en annan gång då det här ju skulle handla om pizzabakning
Det mysiga med pizzabak är att vi samlas alla som är hemma och gör sin egna. Freeeedag och här kommer ett återvinningstips på den där överblivna oxfilén från gårdagens middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.