Ni kanske ska ha gäster över och då är det perfekt att bjuda på denna supersmarriga tacopaj. Här kommer ett tips till fredagens fredagsmys (då typ alla svenskar äter någon form av tacos)
Ställ dem på en plåt. Strö riven ost ovanpå. Finfördela matfett och ost i mjölet till en grynig massa. Tillsätt vattnet och arbeta raskt ihop allt till en deg
Bred på tomatpuren. Smula sönder jästen i en skål och lös upp den med saltet och någon msk av vattnet. Lägg därefter på ingredienserna beroende på vilken fyllning du valt
Receptet är en en egen version av Åses pizzabotten men i mitt recept är mandelmjölet utbytt. Inlägget Pizzapå ostbotten med pizzasallad- glutenfri, lchf dök först upp på Clean Eating by Annika
Det där med pizza då alltså… Pålägg finns ju i så många olika varianter så det knappt är sant men välj dina favoriter, använd en god ost och en varm ugn så är det inte mycket som går fel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.