Krydda med salt, peppar och vitlökspulver under tiden. (Jag använder elvisp med degkrokar till detta). Tillsätt mjöl och arbeta degen tills den blivit tjock, men fortfarande något kladdig
Toppa pizzanmed färska räkor, stenbitsrom, aioli, ärtskott och färsk dill. Jag har tidigare använt mig av samma grund på pizza men då toppat med potatis och vedrökt karré bland annat
Med den här pizzan passar jag också på att tävla om en assistent hos Jennie på Kalasgott. Skala räkorna, och fördela dem, musslor och tomater över pizzan
Smaka av med salt och svartpeppar och servera i glas. Fräsch, syrlig och lite het. Inspirerade av vår Chile-resa gjorde vi en egen och jag tycker ni ska testa detta till helgen
Bröd igen och sen sista lager med fyllning. Lägg sen ett lager till med bröd. färskost ,Sallad, gurka, räkor, lax, ägg, tomat, gurka, dill 2 burk(ar) tonfisk. 300 gram skalade räkor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.