Nu är det bara att "dressa" pizzabottnarnamed tomatsåsen och de övriga ingredienserna. När man har provat att baka sina egna pizzor i vedeldad stenugn är det svårt att någonsin bli riktigt nöjd med att köpa en "vanlig" pizza i butiken runt hörnet
Smaken blev lite som en pastagratäng fast utan pasta med bara ostsås och korv typ… Helt okej, men inte en pizza jag kommer göra igen, men extremt kul att prova nya varianter såklart
Ta ut pizzanoch toppa med avokado, ruccola, grillad paprikaoch havssalt. Och till själva pizzanriven ost rostad paprika karl-johan (eller champinjon) purjolök avokado ruccolahavssaltKavla eller arbeta ut pizzan till önskad tjocklek och form
Smaksätt de passerade tomaterna med oregano, salt och peppar och bred på brödkakorna. Fördela den rivna osten över bröden följd av salami, svamp och inlagd paprika
Lägg korven ochpaprikan på en plåt med bakplåtspapper och ringla lite rapsolja över paprikan. Korv är något som kan varieras i oändlighet och här är en modern variant av korv med mos där kålroten får ta plats på tallriken
Hetta upp oljan och rosta tomatpurén ochpaprikapulvret lite lätt under omrörning. Det här är en rejäl sats som räcker till många hungriga, och som jag delade med mig av till familjens sjuklingar som inte riktigt orkade med att laga mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.