Svamppizzamed getost, fikonoch serrano. En underbart god höstpizzamed mustiga smaker. Det blev till att testa nya och underbara smakkombinationer på pizzan häromkvällen
Pizza Bianco med portabello ochfikon är som en dröm i smaker. När pizzan är färdiggräddad, toppa med pinjenötter, bladspenat och rejält med hyvlad parmesan
Allmänt, Pizza/pajer, Vegetariskt. Tyvärr jag kan inte ta på mig äran för receptet till den här godbiten, men jag känner ändå att jag vill dela den med er
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizzamed pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Hursomhelst hade döttrar och svärsöner önskat sig hemgjord pizza, så då fick det bli det. På nyårsdagen bjöds pizza här i huset, liksom på många andra håll
Ta ut pizzanoch fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
Färska fikonmed gorgonzola ochhonungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.