Idag gjorde jag min egna pizza här till lunch. Jag tycker ju att det är litetrist att käka samma mat två dagar på raken, så det här kom jag att tänka på igår när jag slängde upp tortillabröden på en tallrik då jag skulle värma på dem smått innan
Dra isär köttet med en gaffel. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på mintopplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Idag tänkte jag servera det tillsammansmed en god rotfruktsgratäng. Kvällens middagigår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat ipitabröd
Förvara i burk med lock. Gårdagens mat kom från den listan, nämligenpulledpork. Däremot valde jag tillslutintepork utan beef, nötbog för att vara mer exakt
Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagasi ugnen på svag värme lääääänge så det blirotroligt mört att man bara drar isär det
Smörj en liten gjutjärnspanna med lock. Nu har viäntligen gjort PulledPork. Denna amerikanska sydstatsrätt (den är väl allra störst i North Carolina) på fläskkarré
Är det inte så mycket vätska struntar du i det och kör med locket på. Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.