Ingredienser 25 g (1/2 pkt) KronJäst för Matbröt, färsk 500 g (ca 5 dl) vatten (fingervarmt, 37 °C) 15 g (1 msk) matolja 12 g (2 tsk) salt 780 g (ca 13 dl) vetemjöl special Topping Efter tycke och smak
I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. men emellanåt blir det alltså fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Sprid tomatpuré, vitlök, crème fraîche och curryn över pizzan. Baka pizzan i botten av ugnen på 250 grader i 6 till 7 minuter. 2 Färdiga kylda pizza bottnar. 1 Påse riven pizzaost
Fredag och idag kanske ni är sugna på pizza. Godaste pizzan är ju faktiskt den du gör själv och har du aldrig prövat den här LCHF-varianten så tycker jag du ska göra det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.