Ta ut pizzan och strö över pinjenötter och krydda med salt och peppar efter smak. Fördela persikoskivor, getost, rödlök och sparris över pizzabottnarna
4 8 mellanstora tortillabröd 150 g färskost 125 g mozzarella 200 g grovriven halloumiost 1/2 skivad zucchini finrivet citronskal rostade mandelspån att toppa med Lägg till i inköpslistan
Det finns mycket goda recept med kantareller här i arkivet som man kan laga (nypotatissallad med kantareller och bacon, kantarellsås till kött, pasta i olika varianter, små pajer, till pocherat ägg, på Västerbottenspaj och som toast) men jag vill även tipsa om detta sprillans nya recept på kantarellpizza
Toppa med löjrom, citronpicklad lök och dill. Smaka av med salt. Täck degbunken med en bakduk och låt jäsa i cirka 30 minuter. 1Förgrädda pizzabottnarna i cirka 8 minuter
Pizza, biancomed säsongsanpassade toppingar. Man kan ju givetvis toppa sin pizzamed vad man vill, men jag tycker att ni skall passa på att änvända alla ”goa” grönsaker, svamp etc som finns nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.