Toppa med löjrom, citronpicklad lök ochdill. Smaka av med salt. 15 kvistar dill, plockade vippor. 11 rödlök, tunt skivad. 1saltBlanda jäst, socker, salt, olja och vatten i en degbunke. Täck degbunken med en bakduk och låt jäsa i cirka 30 minuter. 1Förgrädda pizzabottnarna i cirka 8 minuter. 1Sätt in pizzorna i ugnen igen och grädda tills crème fraichen fått färg och blivit gyllenbrun
Låt toasten mellanlanda på lite hushållspapper, klicka därefter på lite löjrom, creme fraiche, hackad lök och gräslök samt peppra med lite svartpeppar och droppa över lite olivolja
11 stor rödlök. 11 burk gräddfil eller crème fraicheSmält smöret och låt det svalna. 1Skala potatis och riv den grovt på rivjärn. 1Vispa ihop mjölk, mjöl, bakpulver och salt till en jämn smet. 1Rör ner potatisen och det smälta smöret. 1Hetta upp våffeljärnet och smörj det väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.