Pizzapå pinne. I klippet använde dem sig av slickepinne pinnar och en rund pizza deg. Ett roligt alternativ att servera pizza till kidsen men även på kalas och buffébord
Pizzadegen klar. ) Kavla ut pizzadegen. ) Pizzan gräddas i ugnen. 1pizzakrydda eller oregano och timjan och basilika. 1krossade tomater (gärna smaksatt) eller passerade tomater (gärna smaksatt) eller tomatketchup eller chilisås 1 pkt (ca 140 g) bacon eller rökt skinka ca 200-400 g champinjoner (färska eller konserverade) 1 burk (ca 600-800 g) ananas pizzakrydda eller oregano och timjan och basilika 200 g riven ost. 1pizzakrydda eller oregano och timjan och basilika 200 g riven ostPizzadeg. pizzakrydda eller oregano och timjan och basilika 200 g riven ost Kryddor och riven ost. Grädda mitt i ugnen i 225°C i 15-20 minuter tills pizzan fått fin färg
Vad äter ni idag på jobbet. Sent igår kväll gjorde jag en stor omgång blomkåls- och broccolimos med cheddarost, vitlök och en klick creme fraiche, så gott
Söndagar = söndagsstek. Ja, i alla fall för många i världen. I min familj har vi egentligen aldrig ätit stora söndagsmiddagar, jag vet egentligen inte varför, för söndagar är ju den ultimata dagen att spendera i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.