I fredags gjorde jag åter igen pizzahär hemma, för en gångs skull med riktigt njutbart resultat. Sambon tyckte sen att det var godaste pizzan han ätit på länge
Pizzanär gjord på tortillabröd, jag testade sånna tortilla som är lite tjockare speciellt för pizza och de var bra så här kommer mitt recept på tortillapizza, jag har även toppat pizzan med vitlökssås
Det är så bra med hemmagjord pizza för det första så blir det precis som man vill och för det andra lägger man på allt man tycker är gott eller det man har hemma
Servera gärna med lite extra majonäs i ett snapsglas bredvid, och ett torrt vitt vin i glaset. 250 gram Färsk grön sparris. 1 påse Blandsallad (gärna med lite krispig sallad)
Att ange ett exakt recept på köttbullar är ganska svårt, det blir aldrig exakt likadant varje gång. Men inte mammas som är de godaste jag vet, och inte heller mina egna som är de näst godaste
När fläskpannkakan ser ut som ett månlandskap och nästan slår i taket på ugnen är något fel. När fläskpannkakan ser ut som ett månlandskap och nästan slår i taket på ugnen är något fel
Hemmagjord pizzaär verkligen supergott, en riktig fredags- eller lördagsfavorit. Det här receptet är från viktväktarna men skiljer sig inte mycket från hur jag brukar göra i annat fall
Då är den allra godast tycker jag. I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. Jag tycker det gick lättast när jag vättehänderna med vatten, då fastnade inte degen på fingrarna så väldigt
Ibland kan jag känna att vad trist det är, missförstå mig rätt, med alla mina goda recept på all mat jag lagat och alla söta bakverk som jag aldrig kommer göra igen, såvida det inte går att göra om dem som i detta fall
Gör såhär. När botten ärfärdig tar du ut den. Ställ in Pizzan i ugnen igen på 200 grader i 5-10 minuter. 120 g Färskost. 1 st Basilika - färsk. 250 g Färska champinjoner
Härär receptet på min första LCHF Pizza. Tillsätt färskost, torra ingredienser och den rivna osten. Nästa gång ska jag inte ta extra bakpulver, eftersom jag föredrar tunna och frasiga pizza-bottnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.