Börja med att strimla löken ochchampinjonerna. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp lövbiffen och lägg löken ochchampinjonerna på ena sidan av lövbiffen
Servera med potatisklyftor, stekta champinjoneroch broccoli. Men så tänker jag lite till och bestämmer mig för att så länge det är gott och något nytt som jag inte skrivit om förut så är det väl inget fel att ta med det
Gratinerat potatismos blandat med riven ost. Marinerade champinjoner. Eftersom jag inte gillar att slänga mat, och ser det som en utmaning att göra något gott av det som blivit över, så blir det extra roligt när resterna förvandlas till något festligt
Börja med morot och broccoli. Wok som går att variera med de grönsaker man gillar bäst. Servera med ris. Blanda grönsakeroch kött och tillsätt såsen över allt
servera med ris, pressad potatis eller potatismos. Gnugga champinjonerna rena och tärna dem. Stek strimlorna i omgångar på hög temperatur i smör och ös över i en skål
Jag började med att skära grönsakernaochchampinjonerna i lika stora bitar. Mitt i matlagningen ändrade jag mig (typiskt mig) och prövade istället vad som händer om man lagar broiler i ugnspåse tillsammans med riset, grönsakerna, lite vatten, buljongtärning osv
Jag började med att skära grönsakernaochchampinjonerna i lika stora bitar. Mitt i matlagningen ändrade jag mig (typiskt mig) och prövade istället vad som händer om man lagar broiler i ugnspåse tillsammans med riset, grönsakerna, lite vatten, buljongtärning osv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.