cevapcici,. Serveras i Pitabröd ihop med lite sallad och vitlökssås som snabbt blandas ihop med en brk crème fraîche och pressade vitlöksklyftor och lite salt
Igår gjorde de glutenfria pitabröd, men här blev det, lchf pitabröd istället. Klä en braspanna med foliepapper, och häll kyckling och marinaden i formen
Servera med bröd, ajvar, kaymak och grönsaker. Lös upp bikarbonatet med kolsyrat vatten. Det ger godast smak och bäst konsistens på biffarna om köttet får stå i kylen ett bra tag
Kör pitabröden i brödrosten. Fyll bröden med lövbit, ost, dressing och grönsaker. Första arbetsdagen på tre veckor och det känns roligt att få träffa alla igen
Pitabrödmed kycklingfärs och vitlöksås. Inser att det är alldeles för mycket begärt att de ska vara sugna på samma sak så jag slänger in förslaget medpitabröd
Fyll pitabrödenmed lökdipp, sallad, kokt potatis, stekfläsk, tomat och bea. pitabröd. Fram med muurikkan och på med lite stekfläsk så var lunchen kirrad
pitabröd. Salta och peppra. Finhacka den löken och skär champinjonerna i skivor. Salta och peppra. Tillsätt grädden och kalvfonden och koka ihop några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.