Gårdagens middag blev stora köttbullarmed fetaost, oliver och soltorkade tomater. Skär fetaosten och de soltorkade tomaterna i mindre bitar, blanda ner dem tillsammans med oliverna i färsen
Igår gjorde de glutenfria pitabröd, men här blev det, lchf pitabröd istället. Klä en braspanna med foliepapper, och häll kyckling och marinaden i formen
Det blev en blandning med örter och soltorkad tomat också och en med kapris,grädde och rödbetor. Med nötfärs blir köttbullarna lite torra och faller lättare isär
Pitabrödmed lamm och ajvar (mjölkfri). Under sina månader i Australien har han hunnit bli vegetarian så istället för riktiga köttbullar så bjöd jag på köttbullar gjorda av quorn och det blev riktigt smaskigt
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.