Pistage toscarutor
Annikas Bakery House
Annikas Bakery House
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 1/2 dl florsocker
  • 4 1/2 dl ekologiskt vetemjöl
  • 180 gr smör
  • 250 gr riven mandelmassa
  • 100 gr smör
  • 2 ekologiska ägg
  • 2 ekologiska äggulor
  • 2 msk grädde
  • 1/2 dl pistage
  • 3/4 dl cashew
  • 3/4 dl mandelspån
  • 1/2 dl grädde
  • 50 gr smör
  • 1/2 dl socker
  • 2 msk honung
  • 20 cm med
  • 180 grader
  • 20 minuter eller
  • 200 och grädda
  • 10 minuter till

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.