Idag har vi gjort piroger, med två olika fyllnader, en svamppirog och en köttfärspirog. Köttfärspiroger klara för ugnenHoppas att ni gillar mina piroger, lycka till
När allt är färdigt blanda i en hackad mozarella och ett par dl riven ost (jag använde parmesan) och lite oliver (hade zetas gröna vitlöksfyllda)Lägg i fyllning i bröd
Ännu en härlig helgdag, tagit en låååång promenad med barnbarnen. Idag testar vi aubergine med nötfärsblandning, rätter i ugnen är perfekta, tycker jag
Kött ⁄ ReceptPaprika fylld medköttfärs och annat gott. En paprika-båt kommer lastat med…. Paprika är inte bara gott på frukostmackan eller som ingrediens i köttfärssås
Aubergineskivorna är fylldamedköttfärsröra, pesto och riven mozzarella. Att lägga fyllning medköttfärsröra, pesto och mozzarella på aubergineskivor, rulla ihop och gratinera med hackade tomater och mozzarella och sedan fixa en sallad till låter ju inte så krångligt
Jag brukar göra piroger när jag har mycket tillagat kött över i kylskåpet, det kan vara en söndagsstek, skivor av kassler, köttfärssås eller som här med pulled pork
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.