Pilsnerbräserad högrev med gurksallad och senapskräm
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pilsnerbräserat högrev1,5 kg högrev 1 gul lök 1 king solo vitlök 30 g smör 3 msk olivolja 1 Melleruds Alkoholfria Pilsner 0,5% 1 förp barbequesås 2 tsk rökt paprikapulver 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar
  • Syrlig gurksallad1 gurka 1 grönt äpple (syrligt) 1 dl jalapeño 1 dl dill, hackad 1 tsk salt 2 msk vitvinsvinäger 2 msk jalapeño (spadet)
  • Senap- och honungskräm2 dl crème fraîche 3 msk skånsk senap (grov) 2 msk flytande honung 1 tsk salt
  • Till servering tortillabröd, nyrostade surkål dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.