Pilgrimsmusslor på jordärtskockspuré med brynt sojasmör, jordärtskockschips och svampfräs
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Jordärtskockschips 1 st jordärtskocka(or) 0,5 dl neutral olja 1 krm salt Jordärtskockspuré 400 gram jordärtskocka(or) 2 dl vispgrädde 1 tsk grönsaksfond 1 krm salt 1 krm svartpeppar Brynt sojasmör 25 gram Mat & Bak smör 1,5 tsk japansk soja 0,5 msk citron(er) , pressad Svampfräs 50 gram skogschampinjoner 1 msk Mat & Bak smör 0,5 dl salladslök(ar) 0,5 dl hasselnötter , skalade 1 krm salt 1 krm svartpeppar Musslor 200 gram pilgrimsmusslor , el. kammusslor, tinade 1 krm salt 1 krm svartpeppar 2 msk Mat & Bak smör Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.