Pilgrimsmusslor med spenat och kronärtskocka sallad.
Hardcoretraining.se
Hardcoretraining.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st stora pilgrimsmusslor
  • 100 gr kronärtskocka bottnar i burk delade i mindre bitar
  • 30 2 st små vårlökar
  • 4 cm längder
  • 3 st rädisor
  • 30 gr handful
  • l spenat
  • 1 tesked hasselnöt
  • s olja
  • 5 gr kokosfett
  • 5 gr becel
  • Havssalt
  • Malen svartpeppar
  • ½ tesked hackad persilja
  • 30 sekunder vänd dem, och gör det samma på andra sidan i
  • 30 sekunder sen vänd dem igen ca
  • 20 sekunder på varje sida sen lägg dem på papper och låt dem vila

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.