Pilgrimsmusslor med äppelmajonnäs, äppelkräm, citronfänkål och rostade hasselnötter
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g hasselnötter 8 pilgrimsmusslor 50 g smör 1 msk olja salt
  • Citronfänkål1 fänkål 1 citron, pressad 2 msk äppelmust salt
  • Inlagt äpple1 äpple, gärna granny smith 1 citron, pressad
  • Äppelmajonnäs2 äpplen, gärna granny smith 1 citron, pressad 1 ägg 1 tsk dijonsenap 2 tsk äppelcidervinäger 1 msk strösocker 1-2 rapsolja salt peppar
  • Äppelkräm2 svenska äpplen 0,5 dl strösocker 2 dl äppelmust ev salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.