Pilgrimsmusslor, ankbröst med fikonsky & skogssvamp & banana splitt
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Råbiff 2 propoints
  • 4 portioner
  • Pilgrimsmusslor med citronette och pepparrot 5 propoints 4 portioner
  • 12 st pilgrimsmusslor
  • 1 st citron
  • 0.5 st blomkålshuvud
  • 1 knippe finhackad gräslök
  • 0.5 st skalad gurka
  • 50 g forellrom
  • 25 g ärtskott
  • 5 cm skalad pepparrot
  • 1 nypa stevia
  • 0,75 dl olivolja
  • Salt & svartpeppar
  • Ankbröst med fikonsky & skogschampinjoner
  • 4 portioner
  • 2 ankbröst, ca 800 gram 1 liter skogschampinjoner
  • 2 tsk smör
  • Salt
  • Peppar
  • Fikonsky
  • 2 msk fikonmarmelad
  • 3 dl god kycklingbuljong
  • 2 msk balsamicovinäger
  • 2 tsk fikonvinäger (kan uteslutas)
  • Salt & peppar
  • 400 g potatis, mjölig
  • 200 g palsternackor
  • 1 dl lättmjölk
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 25 g smör
  • 1 tsk tryffelolja
  • 1/2 msk salt
  • 1 krm vitpeppar, nymald
  • Modern Banana split
  • 4 portioner
  • 4 bananer 1 dl mandelspån
  • 1/2 dl krossade maränger
  • 2 dl vispgrädde
  •  
  • Vaniljglass
  • 5 dl gräddmjölk (hälften mjölk, hälften grädde
  • 35 gram honung
  • 1/2 vaniljståg, urskrapade frön + stång
  • 5 äggulor 75 gram socker
  •  
  • Chokladsås
  • 1 dl strösocker
  • 1/2 dl grädde
  • 1/2 dl ljus sirap
  • 1/2 dl kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 50 gram smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.