Fyll tortillabröd med bönröra, picode gallo och majs. Tillsätt krossade tomater, salt, spiskummin, chilipulver, paprikapulver och oregano och låt puttra utan lock tills det reducerats till nästan hälften
Klicka eller spritsa över lite crème fraiche, skeda på lite picode gallo och strö över koriander. Skiva varje potatis tunt – med mandolin går det fort och skivorna blir jämntjocka – och ställ skivorna ihop i formen
Till att börja med vill jag berätta att jag numera har ett samarbete med en digital hästtidning där jag har med ett recept i derasdel om livsstil och mat
KÖTTFÄRSLIMPA MED CHORIZO OCHPICODE GALLO. Strö över generöst medpicode gallo. Picode gallo. Detta var en rätt som jag gjordeochserverade i restaurangen som smakprov en sk
Smaksätt med salt och peppar. Smaka av med pressad limesaft. Picode Gallo betyder tuppens näbb och är Mexikos nationalsås som passar till texmex, grillat och på buffé
10,5 dl hackad färsk koriander. 11 krm svartpepparTärna tomater, hacka lök, jalapeno ochkoriander samt blanda med limejuice samt olivolja och smaka av med salt samt vitpeppar
1½ kruka färsk koriander. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 tomater 1 röd chili 1 silverlök ½ kruka färsk koriander saft av 1 lime ½ tsk salt
Blanda denfinhackade mangon, tomater, lök ochkoriander i en skål. urkärnad och finhackad röd chili. Tillsätt limesaft, olja, vitlök, salt och finhackad chili och blanda om ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.