11 krm
svartpepparTärna tomater, hacka lök, jalapeno och koriander samt blanda med limejuice samt olivolja och smaka av med salt samt vitpeppar. Låt gärna stå en timme i kylen så kommer hettan fram mer.
1½ kruka färsk koriander. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 tomater 1 röd chili 1 silverlök ½ kruka färsk koriander saft av 1 lime ½ tsk salt
En smakrik sallad som passar utmärkt på taco bordet, till grillat, på buffen eller när som helst. 6 st urkärnadehackade tomater. 6 st hackade scharlottenlökar alt 3 silverlökar. 1 kruka grovhackad koriander. 6 st urkärnadehackade tomater. 6 st hackade scharlottenlökar alt 3 silverlökar. 1 kruka grovhackad koriander
Denna sås som i mina ögon snarare är en röra är ett vanligt inslag i detmexikanska köket och är enligt vad jag har hört ständigt närvarande på detmexikanskamatbordet
Fyll tortillabröd med bönröra, picodegallo och majs. Tillsätt krossade tomater, salt, spiskummin, chilipulver, paprikapulver och oregano och låt puttra utan lock tills det reducerats till nästan hälften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.