" dånande från stereon inne i salongen, intog vi både lunch och middagpå altanen. Bara det i slutet av april, lunch är väl inte så ovanligt, men middag
Häll på grädden. Ta ur filén ur stekpanna och häll på crème fraîche och färskosten. När potatisen blivit mjuk i ugnen tar man ut den och lägger på fläskfilén
Men grönkålen, den gjorde vi för en vecka sedan – så den ligger också på lut i frysen. Det funkade jättebra och gav en lite mildare viltsmak år köttbullarna
Gräsänka som jag nu återigen är, så åt jag den sista biten paj som middag idag. Eftersom jag plockar äpplen så fort jag ser dem och redan har kokat en massa äppelmos var jag tvungen att hitta på något med alla äpplen i kylen
Ingen av fåglarna dog förgäves - de bjöd på en söndagsupplevelse utöver det vanliga. Han droppade förbi påeftermiddagen och jag var med och fileade nötskrikan och gjorde sen till rätterna nedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.