Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter iliteolikavarianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing. - Läs hela inlägget här 4 portioner. 250 gram varmrökt lax
Nu är det bara till att lägga ihop alla ingredienser (glöm intelaxen som du bara delar i stora bitar) och vända runt liteförsiktigt, smaka av med salt och peppar
Gårdagens anrättning gav både sötma och syra vilket passade perfekt ihopmed den salta laxen. Det där med att blanda i bär i mat är något jag är ytterst förtjust i
Gaffelmosa eller mixamedwasabi, limejuiceoch salt. Servera medbasmatiris om du vill. Det finnsverkligenutmaningar att sätta tänderna ivilket känns både roligtoch spännande
Salta och krydda laxenmedchiliflakes. Kokboken speglar absolut den bild jag har av Jessica Frej och jag hade inte haft något emot att bo granne med henne
En ljummenpotatissallad som serveras i sällskap medgrilladlaxoch örtsmör. Låt smöret stå i rumstemperatur tills de blir mjukt, finhacka örterna och blanda ner dem i smöret med hjälp av en gaffel
Vänd laxen, skuren i stora tärningari olja ochchili/limekryddantillsammansmedbläckfiskringarna. Häll av vattnet och blanda medolivoljanochbalsamvinägern, lite salt och peppar
Släng några pinjenötteri pannan och låt dem rosta i någon minutmedan du attackerar din avokado. Om du liksom jag tycker att det kan få lov att vara litetjusigt även på lunchen gröper du ur små kulor med en tesked eller ett litet kuljärn, annars duger förstås vanligabitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.