. I fredags gjorde jag chokladpaj, som jag skrivit om tidigare. Ända sedan jag såg filmen "The help" (eller "Niceville", som den heter på svenska, har man inte sett den så bör man
Nu har jag gjort Egg McMuffins. Inte ett dugg svårt och sååå, jag säger då bara sååå mycket godare än McDonalds egna som ibland kan vara lite ”gummi-aktig” om ni provat
Iallafall, dagens brunch blev klassikern eggs Benedict – utan bröd dock. Idag är vår sista semesterdag för den här omgången så ville ha något riktigt gott till brunch
Eggs Benedict 4 personer 4 english muffins lite spenat, gärna färsk, hackad och stekt 8 bitar skinka 8 ägg, pocherade Hollandaisesås gräslök för garnering (Spenat finns inte med i klassiska Eggs Benedict, utan i Eggs Florentine
Djälvulsägg - Deviled Eggs - åt jag första gången när jag bodde i New York, där de är vanligast förekommande på fester, som plock- och mingelmat, eller vid högtider såsom jul och påsk
Idag är det den klassiska Eggs Benedict fast med tillskott av fräsch grön spenat som du får. Egentligen ska det ju vara english muffins till äkta Eggs Benedict, men det kan vara svårt att få tag på här i Sverige
Mal lammköttet. Blanda med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Gör stekprovet. Stek en liten del av färsen, smaka av och tillsätt eventuellt mer kryddor
Temat skulle vara Dolly Style och födelsedagsbarnet ville ha en lila Cupcake. Dolly Style. Eftersom jag aldrig gör cupcakes kunde jag inte säga nej när jag fick förfrågan för ungefär två veckor sedan
Jag hade äggvita hemma på flaska och ville testa att göra mina favoritplättar med dem. Jag uteslöt färskosten, som jag vanligen har i, och slutresultatet blev lika bra
Deviled eggs, eller djävulska ägg, är ett vanligt inslag i USA till Halloween och andra högtider. I amerikanernas version, deviled eggs blandar man äggulan med majonnäs, lite senap och vinäger, och det blir hur gott som helst
Scotch eggs är ett måste när vi är i England. Och det blir alltid ett par scotch eggs. För att lyckas med scotch eggs så gäller det att få till en krispig friterad yta och ett genomkokt ”korvlager”
Devil’s eggs – ett snabbt och enkelt förslag till påskbordet. Devil’s eggs är kokta ägg där gulan blandas med majonäs och i det klassiska receptet så har man i paprika, chili och andra lite starkare kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.