MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Receptet på just den pizzan kommer senare, men en bra idé födde fler och denna med potatis, rosmarin och pickladrödlök var MAKALÖST god
Så var det dags för lite recept igen, ett tillbehör tänkte jag bjuda på idag såhär på kvällskvisten. Den här pickladerödlöken med chili piggar upp en sallad eller vilken annan rätt som helst
De flesta recept använder den traditionella 1-2-3 lagen (1 del ättika, 2 delar socker och 3 delar vatten) men jag tycker den blir lite svag så jag har dragit ner på vattnet lite. 2-3rödlökar · 1 dl vatten · 1 dl socker · 1/2 dl ättika (12%). 1-2-3 lag. 2-3rödlökar
Pickladrödlök är ett mycket gott tillbehör till i princip vad som helst. När lagen svalnat något häller man den i en glasburk och fyller på med tunt skivad rödlök
Förrän för någon vecka sedan, då jag såg det i ett tv-program. Pickladrödlök…. Pickladrödlök passar till det mesta i matväg, kanske inte soppa eller linssgryta – men till så mycket annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.