Så var det dags för lite recept igen, ett tillbehör tänkte jag bjuda på idag såhär på kvällskvisten. Den här pickladerödlöken med chili piggar upp en sallad eller vilken annan rätt som helst
Pickladrödlök är ett mycket gott tillbehör till i princip vad som helst. När lagen svalnat något häller man den i en glasburk och fyller på med tunt skivad rödlök
Så gott och den blir mildare när den är picklad. 2 rödlökar, skiva tunt, gärna med mandolin 1½ dl vatten 1 dl strösocker ½ dl ättikssprit 12% 1. - Läs hela inlägget här 2 rödlökar
På höstfesten bjöd jag på ett nytt tillbehör, för mig och de flesta andra, pickladrödlök. Nu har jag hittat ett nytt favorit-tillbehör, det här kommer serveras ofta hem hos i fortsättningen
4 st rödlökar. Skala löken och skär den i tunna båtar. Koka upp ättika, socker och vatten i en kastrull. Rör tills sockret har löst upp sig och låt sedan lagen svalna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.