Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Skala och skär rödlöken i tunna skivor på mandolin. 2 rödlökar. 2 rödlökar ½ dl ättikssprit. Ett gott tillbehör till många rätter, kanske allra bäst till kött och rätter med asiatisk touch
Pickladrödlök är ett mycket gott tillbehör till i princip vad som helst. När lagen svalnat något häller man den i en glasburk och fyller på med tunt skivad rödlök
Pickladrödlök är ett supergott tillbehör som ger lite extra sting till middagen. Rödlöken ligger i en lag som gör den härligt sötsyrlig, och det är superlätt att göra
Så gott och den blir mildare när den är picklad. 2 rödlökar, skiva tunt, gärna med mandolin 1½ dl vatten 1 dl strösocker ½ dl ättikssprit 12% 1. - Läs hela inlägget här 2 rödlökar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.