Picklad blast
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 knippe morotsblast (ca 70-100g)
  • 1 knippe rädiseblast (ca 70-100g)
  • 200 g vitkål
  • 0,5 dl ättikssprit
  • 5 dl vatten
  • 1/2 spansk peppar
  • 1 msk salt
  • 2 msk socker
  • vitpeppar1. Skölj blasten noga och låt den rinna av i ett durkslag. Hyvla eller strimla vitkålet tunt.
  • 12. Koka upp vattnet i en kastrull. Ha ner salt, socker, malen vitpeppar och skivad chili i en burk. Ha ner blast och kål och slå sedan på vattnet. Ha ner ättikan och sätt på locket. Skaka till socker och salt löst upp sig.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.